Takaisin
Whiskas® 7+ Lohta 950g

Whiskas® 7+ Lohta 950g

Kissasi ruokavalion asettamat vaatimukset muuttuvat ajan myötä. Siksi Whiskas® 7+ on kehitetty niin, että se sisältää oikean määrän ravintoaineita kissasi muuttuvat tarpeet huomioon ottaen. Näin se auttaa pitämään kissasi elinvoimaisena ja takaamaan parhaan mahdollisen huolenpidon.

Sisältää

Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, rasvoja ja öljyjä, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, kalaa ja kalatuotteita (josta 4% lohta vaaleanruskeissa nappuloissa), kasvivalkuaistiivisteitä, kasviksia (4% porkkanaa oransseissa nappuloissa, 4% herneitä vihreissä nappuloissa).

WALTHAM Statement:

Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.

Ruokintasuositus

Lisäaineita per kg: Hapettumisenestoaineita / Väriaineita / Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 11828 KY, D₃-vitamiinia: 1305 KY, E-vitamiinia: 537 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 17.43 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 50.8 mg, Kaliumjodidia: 1.43 mg, Natriumseleniitti: 0.32 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 135 mg.

Ravintoainekoostumus (%):

Ravintoainekoostumus (%):
Valkuaista: 32
Rasvapitoisuus: 12
Epäorgaaninen aines: 7.5
Raakakuituja: 2.2
Kalsiumia: 1
Fosforia: 0.94
Magnesiumia: 0.1
Omega-6 -rasvahapot: 2.4
Tauriinia: 4040 mg/kg