Takaisin
Whiskas Trio Crunchy Grilliherkku

Whiskas® Trio Crunchy Grilliherkku

Täydennysrehua aikuisille kissoille.
Kissasi tulee ihastumaan Whiskas® Trio Crunchy –herkukuihin, sillä ne tarjoavat runsaasti erilaisia herkullisia makuja, hauskoja muotoja ja kiehtovia värejä.

Lisäksi niissä on runsaasti Omega 6 rasvahappoja ja sinkkiä, jotka tukevat kissasi ihon ja turkin hyvinvointia. Joten nauti yhteisestä hetkestä Whiskas Trio Crunchy –herkkujen kera.

Sisältää

viljaa, kasviperäisiä tuotteita, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (josta 1% kalkkunaa, 1% ankkaa, 16% kanaa), kasvivalkuaistiivisteitä, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, hiivoja.

WALTHAM Statement:

Anna enintään 18 palaa päivässä. Vähennä muun ravinnon määrää vastaavasti. Käytettävä 4 vk:n kuluessa avaamisesta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa tilassa.

Ruokintasuositus

Hapettumisenestoaineet ja väriaineet; Ravintopitoisia lisäaineita: A-vitamiinia: 3664 KY, B₁-vitamiinia: 6.8 mg, B₂-vitamiinia: 10.6 mg, B₆-vitamiinia: 3.4 mg, D₃-vitamiinia: 404 KY, E-vitamiinia: 44.1 mg, Kupari(II)-sulfaatti pentahydraatti: 23.1 mg, Mangaani(II)sulfaatti monohydraatti: 73.2 mg, Kaliumjodidia: 1.9 mg, Sinkkisulfaatti monohydraatti: 326 mg.

Ravintoainekoostumus (%):

Valkuaista: 33
Rasvapitoisuus: 8
Epäorgaaninen aines: 10
Raakakuituja: 2
Omega-6 -rasvahapot: 13150 mg/kg
Muuntokelpoista energiaa: 355 kcal/100 g